Rundtur i huset

Centrets faciliteter og lidt om hverdagen

Centret har nogle dejlige, rummelige og sikre rammer. Samtidig har Centret en god beliggenhed tæt ved sygehus og indkøbsmuligheder. Lige uden for Centret er der mulighed for at parkere sin cykel eller bil.

En kvinde får sit eget værelse til sig selv og sine børn. Kvinder kan medbringe hjemmeboende børn – uanset køn – under 18 år. Vi har en aftale om, at en kvinde højst kan have tre børn boende her. Vi er jo et krisecenter for voldsramte kvinder.

Der er gode fællesrum – f.eks. opholdsstue, spisestue, baderum, et veludstyret køkken, vaskemaskine, tørretumbler, legerum, legetøj, lidt fitness-udstyr og fjernsyn med dvd-afspiller. Det er muligt at benytte Centrets dyner, linned og håndklæder.

Der er wi-fi i huset.

Gårdhave
Opholdsstue

Klik på billedet for at forstørre

Under et ophold er det naturligt, at kvinder genoptager deres arbejde/uddannelse og børn deres skoler/daginstitutioner. Langt de fleste kvinder kommer fra Alssund-området. Kvinder har under opholdet ansvaret for egne børn. Der er mulighed for at få hjælp til at få etableret samvær barn/far.

Det er en god ide at medbringe skiftetøj, udetøj, hjemmesko, fodtøj, toiletsager, hobbyting, hyggeting, briller, børns sovedyr, skoletasker, madkasser, saftflasker, livsvigtig medicin, personlige papirer, mv.
Sammen forsøger kvinder at få en god hverdag, hvor børnene er meget i centrum. Der bliver ofte planlagt udflugter til skov/strand (kulturelle steder). Kvinder skiftes til at tilberede aftensmad til hinanden og hjælper med indkøb og rengøring.

Gæster er velkomne på besøg om dagen, men kan ikke overnatte. Den person, der har medvirket til at kvinder søger husly på Centret, er dog uønsket som gæst.