Årsberetning for Udslusningsgruppen 2018

2018 har som sædvanlig været et aktivt år for Udslusningsgruppen. Udover vores faste møder, mødes vi også på vores lager på Marburg – efter behov. Der er altid noget, der skal ryddes op og stilles på plads.

Her skal lyde en stor tak til vores to mandlige hjælpere, Henry (Åses mand) og Otto (Annelises mand), uden dem fik vi aldrig håndteret de tunge ting.

  • I juli måned havde vi lejet et sommerhus i Bork Havn for 1 uge. Fra lørdag til onsdag var Bente og Annelise af sted med to familier med børn, og fra onsdag til lørdag var Åse og jeg af sted med tre tidligere beboere uden børn.
  • Ligeledes fik vi også i 2018 tilbud fra Lions Club om en uges højskoleophold for en familie med alt betalt samt oven i købet lommepenge 500 kr./pers. Også her skal der lyde en stor, stor tak til Lions.
  • I starten af oktober begyndte vi at planlægge 12.12. tombolaen. Vi var her så privilegerede, at vi kunne låne et sommerhus i Brunsnæs hvor vi kunne boltre os med alle vores materialer og gaver, uden vi skulle rydde op hver gang. Så er det atter tid til at sige tusind tak for lånet, det er en meget stor hjælp for os.
  • 12.12. blev en super dag for os, vi havde 300 gevinster, og vi fik total udsolgt, dejlig dag og så med lidt overskud på kontoen.

Visionen for 2019

  • Vi fortsætter vores arbejde i gruppen med mødeaktiviteter og arbejdet på lageret.
  • Vi har allerede nu lejet et stort sommerhus på Rømø, hvilket er lidt med modsat fortegn, idet vi endnu ikke har nogen emner til turen, men der var en del penge at spare ved at være i god tid.
  • Vi har endnu ikke hørt fra Lions, men mon ikke de igen i år er så rundhåndede.

Så igen den årlige bøn

Skal I, eller kender I nogen, der skal have nye møbler eller lignende og tingene ikke er i stykker, vil vi meget gerne kontaktes i Udslusningsgruppen.
Jeg skal dog lige sige, at vi desværre ikke afhenter møbler m.v., så det skal bringes til Marburg, det har vi desværre ikke ressourcer og økonomi til.